Het School on Track programma

Met het School on Track programma heb jij het voor elkaar. Je volgt een combinatie van coaching en huiswerkbegeleiding waarbij je leert waar jouw passie ligt, hoe je leersysteem in elkaar zit en hoe jij je doelen bereikt. Daarnaast ga je aan de slag met je huiswerk en maak samen met de begeleider een persoonlijk plan voor je toetsen. Met behulp van ons leerlingvolgsysteem zijn leerling en ouder altijd op de hoogte van de voortgang! 

School on Track: Het programma

Blok 1 (week 1, 2)

In de eerste week gaan we op zoek naar jouw dromen, talenten en kwaliteiten. Dit doen we aan de hand van diverse werkvormen gebaseerd op de Learning Dreams Methode. Ook ga je aan de slag met je leersysteem. Je leert welke verschillende systemen er zijn en ontdekt welk leersysteem jij hebt. Op basis van jouw doelen en je leersysteem maak je een leerplan voor de komende weken tot aan je toetsweek. 

Blok 2 (week 3, 4, 5)

Coaching

In deze fase ga je op zoek naar de stappen die nodig zijn om je doelen waar te maken. Samen met je coach breng je de mogelijkheden in beeld en kies je welke stappen er voor jou mogelijk zijn. Jouw persoonlijke ontwikkeling en groei wordt direct in actie gezet. Je onderhoudt contact met je coach via app, mail of videobellen.

Huiswerkbegeleiding

Je gaat aan de slag met je planning en zorgt ervoor dat je huiswerk af is. Je brengt in beeld welke vakken je makkelijk vindt en met welke vakken je meer moeite hebt. Voor de vakken die je moeilijk vindt stel je doelen om de lastige onderwerpen te beheersen. 

Blok 3 (week 6, 7, 8)

Coaching

In deze periode gaan we obstakels te lijf. We hebben allemaal leren lopen met vallen en opstaan, zo is het ook met je dromen en doelen. Er komen obstakels op je pad en dan is de coach er ook voor je. In deze fase heb je jouw obstakels in beeld gebracht en een plan van aanpak bedacht hoe je deze obstakels aan gaat pakken. 

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkklas ga je verder met je huiswerk maken en je te focussen op de vakken die je moeilijk vindt. Dat doe je met behulp van de leermethodes die je aan het begin van het programma ontwikkeld hebt. Je huiswerkbegeleider zorgt ervoor dat je planning haalbaar is en bespreekt deze elke week met je. Ook reflecteer je op de afgelopen weken om je leerplan te optimaliseren. 

Blok 4 (week 9, 10)

Coaching

Nu je alle tools hebt om je eigen doelen waar te maken en je obstakels aan te pakken is het tijd voor actie. Je kan nu de stappen maken die nodig zijn. Je bereidt je voor op je toetsweek en/of examens en hebt contact met je coach over de ontwikkelingen. Aan het eind van week 10 geef je samen met je coach een terugkoppeling naar je ouders, waarbij jij de regie hebt. 

Huiswerkbegeleiding

Tijdens de huiswerkklas kijk je in het laatste blok wat er nog nodig is om thuis dit ritme door te pakken. Er wordt aandacht besteed aan hoe jij een eigen plek kan creëeren, een haalbare planning kan maken en hoe je deze ook kan uitvoeren. Je laat aan de huiswerkbegeleider zien dat je de leertechnieken zelfstandig kan toepassen en hebt geïntegreerd in je leerproces. 

Investering

School on Track 10 weken programma

Coaching + Huiswerkbegeleiding
945,-*
  •  

Neem contact met ons op om te kijken welke mogelijkheden we nog meer bieden. Samen kijken we wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken.